Terveystutkimusten tukeminen

Terveystutkimusten tukeminen

Yhdistyksen vuosikokous on päättänyt, että lahjoituksia sovittujen terveystutkimusten tekemisestä maksetaan niin kauan, kuin siihen varattua rahaa riittää.

Terveystukien maksu 2022:

Terveystukia maksetaan 30€/koira.

Tutkimustulos maksetaan vain virallisesta terveystarkastuksesta, jonka tulos on näkyvissä jalostustietokannassa. Tukea maksetaan yhden kerran lonkkalausunnosta per koira.
Yhdistys maksaa tuen virallisista lonkkakuvista.

Lahjoitus maksetaan kun virallinen tulos näkyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä, Koiranetissä. Hakemuksia käsitellään kerran kuussa. Tukea saadakseen hakijan jäsenyyden tulee olla voimassa tutkimus- sekä korvauksenhakuhetkellä. Hakemus tulee toimittaa 6 kk sisällä.

Yhdistyksen jakamat terveystutkimustuet ovat koiran omistajan veronalaista tuloa. Tästä syystä jokaisen tukea hakevan jäsenen tulee toimittaa rahastonhoitajalle henkilöturvatunnus tuloveroilmoitusta varten.

Henkilöturvatunnuksen voi toimittaa hakemuksen yhteydessä tietoturvallisesti valitsemallaan tavalla seuraavista:

1. Kirjaudu sisään Flomembers-verkkopalveluun ja tallenna omiin tietoihisi henkilöturvatunnus sitä varten olevaan sarakkeeseen. Rahastonhoitaja poistaa tallentamasi tunnuksen tehtyään tuloveroilmoituksen. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia Flomembersiin, pyydä aktivointikoodi jäsensihteeriltä (jasensihteeri @ suomenranskanbulldogit.fi)
Paina tästä kirjautuaksesi Flomembersiin

2. Lähetä henkilöturvatunnuksesi rahastonhoitajalle (rahastonhoitaja (a) suomenranskanbulldogit.fi) suojatulla sähköpostilla, mikäli sinulla on kyseinen palvelu käytössä.

3. Lähetä henkilöturvatunnuksesi kirjeitse rahastonhoitajalle postiosoitteeseen: Charlotta Åkerblom, Koorilantie 27, 21570 Sauvo.

HUOM! Ilmoita tukihakemuksesi yhteydessä miten toimitat henkilöturvatunnuksesi
Jalostustoimikunta kerää terveystietoja ja tutkimustuloksia 1.7.2019 alkaen.

Lahjoitusta voi hakea lähettämällä seuraavat tiedot rahastonhoitajalle (s-posti: rahastonhoitaja[a]suomenranskanbulldogit.fi):
– Terveystutkimustulosten linkki jalostustietokannasta.
– Kopio selkälausunnosta tai kävelytestilomakkeesta sekä kuitti maksetusta terveystarkastuksesta. Huomiothan että terveystutkimuksen lausunto tulee näkyä kokonaisuudessaan kopiossa.
– Suostumuslomake Suomen Ranskanbulldoggi ry:n jalostustoimikunnalle käyttää terveystutkimuslausuntoja tiedonkeruuseen, tilastointiin ja julkaisuun nimettömänä.
– Tilinumero sekä omistajatiedot.
– Henkilöturvatunnus tuloveroilmoitusta varten

Tulosta tästä suostumuslomake jalostustoimikunnalle käyttää terveystutkimuslausuntoja tiedonkeruuseen, tilastointiin ja julkaisuun nimettömänä.