Terveystutkimusten tukeminen

Terveystutkimusten tukeminen

Yhdistyksen vuosikokous on päättänyt, että lahjoituksia sovittujen terveystutkimusten tekemisestä maksetaan niin kauan, kuin siihen varattua rahaa riittää.

Terveystukien maksu 2021:

Terveystukia maksetaan 30€/koira.

HUOM! Tukea aikaisemmin saaneet koirat on rajattu terveystuen ulkopuolelle vuonna 2021 (vuosikokouksen 2021 päätöksen mukaisesti).

Tutkimustulos maksetaan vain virallisesta terveystarkastuksesta, jonka tulos on näkyvissä jalostustietokannassa. Tukea maksetaan yhden kerran kävelytestistä TAI selkäkuvauksesta, hakija voi päättää itse kumpaan tutkimukseen näistä kahdesta tukea hakee.

1.6.2018 alkaen yhdistys maksaa tuen luustokuvista koirasta, joka on kuvaushetkellä yli 24 kk ikäinen ja lausuntoon sisältyy LTV, SP, VA ja IDD.

Lahjoitus maksetaan kun virallinen tulos näkyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä, Koiranetissä. Hakemuksia käsitellään kerran kuussa. Tukea saadakseen hakijan jäsenyyden tulee olla voimassa tutkimus- sekä korvauksenhakuhetkellä. Hakemus tulee toimittaa 6 kk sisällä.
Jalostustoimikunta kerää terveystietoja ja tutkimustuloksia 1.7.2019 alkaen.

Lahjoitusta voi hakea lähettämällä seuraavat tiedot rahastonhoitajalle (s-posti: rahastonhoitaja[a]suomenranskanbulldogit.fi):
– Terveystutkimustulosten linkki jalostustietokannasta.
– Kopio selkälausunnosta tai kävelytestilomakkeesta sekä kuitti maksetusta terveystarkastuksesta. Huomiothan että terveystutkimuksen lausunto tulee näkyä kokonaisuudessaan kopiossa.
– Suostumuslomake Suomen Ranskanbulldoggi ry:n jalostustoimikunnalle käyttää terveystutkimuslausuntoja tiedonkeruuseen, tilastointiin ja julkaisuun nimettömänä.
– Tilinumero sekä omistajatiedot.

Tulosta tästä suostumuslomake jalostustoimikunnalle käyttää terveystutkimuslausuntoja tiedonkeruuseen, tilastointiin ja julkaisuun nimettömänä.