Löytyykö teiltä iloinen harrastuskaveri?

Löytyykö teiltä iloinen harrastuskaveri?

Kuva Kirsi Laaksonen

Valtakunnallista Koiranpäivää juhlitaan jälleen 24.4. Tänä vuonna Koiranpäivänä tuodaan esille koiran aktivointia ja koiran kanssa harrastamista.

Teemaan liittyen etsimme nyt eri lajeja harrastavia ranskiksia – ilmoita mitä koirasi kanssa harrastatte ja yhteystietosi päätoimittajalle sähköpostilla paatoimittaja @ suomenranskanbuldogit.fi Ranskis-lehden päätoimittaja ottaa sinuun yhteyttä kevään aikana.

Tarkoituksena on, että voisimme vuoden aikana kertoa lehdessä eri harrastuslajeista muullekin jäsenistölle.

Idea valtakunnallisesta Koiranpäivästä on lähtenyt edesmenneen Kennelliiton kunniajäsenen, emeritustuomari Pertti Kuopilan aloitteesta. Päivää vietetään vuosittain aina 24.4., Pertin nimipäivänä. Valtakunnallista koiranpäivää on Suomessa vietetty huhtikuussa vuodesta 2007 alkaen. Kuopilan ideomana Koiranpäivänä on tarkoitus muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä. Tällöin korostetaan pehmeitä ja lämpimiä arvoja sekä kerrotaan koiran erilaisista rooleista niin ihmisen elämässä kuin yhteiskunnassakin.

Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.