Keskustele koiran lisääntymisestä ELL Lena Lindhin kanssa 23.2. klo 18:30

Keskustele koiran lisääntymisestä ELL Lena Lindhin kanssa 23.2. klo 18:30

Ilmoittaudu mukaan keskustelutilaisuuteen, jossa on mahdollisuus kysyä ja keskustella kaikesta koiran lisääntymiseen liittyvästä eläinlääkäri Lena Lindhin kanssa.  Keskustelutilaisuus järjestetään 23.2.2022 kello 18:30 Zoom-palvelun välityksellä.

Milloin on paras aika astuttaa narttu? Oletko miettinyt ulkomaisen uroksen käyttöä, mutta sperman tuominen kuulostaa hankalalta prosessilta? Mikä on emättimen väliseinä?

Suomen Ranskanbulldogit ry:n kasvattajakollegio järjestää yhdessä eläinlääkäri Lena Lindhin kanssa keskustelutilaisuuden koiran lisääntymisestä keskiviikkona 23.2.2022 kello 18:30. Tilaisuudessa osallistujat saavat mahdollisuuden esittää mieltään askarruttavia kysymyksiä pieneläinten lisääntymistieteen erikoislääkäri Lena Lindhiltä.

Keskustelitilaisuus pidetään täysin etänä Zoom-palvelun välityksellä. Ilmoittautuminen on avoinna, ja paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuus nauhoitetaan, ja se on osallistujien katsottavissa kahden viikon ajan.

Hinta: 5€ Suomen Ranskanbulldogit ry:n jäsenille, muut 10€.

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://byte.flomembers.com/ranskanbulldogit/events/register/c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

Mahdolliset kysymykset ja muut tiedustelut voi laittaa ennakkoon kasvattajakollegion vetäjä Linda Neemrelle info@suomenranskanbulldogit.fi

Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 14.2.2022 kello 23:45 tai kun tapahtuma on tullut täyteen. Ilmoittauduthan siis mahdollisimman nopeasti varmistaaksesi paikkasi!

Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.