Kävelytesti Tampereella 26.5.2024

Kävelytesti Tampereella 26.5.2024

Suomen Ranskanbulldogit ry järjestää kävelytestin sunnuntaina 26.5.2024 Tampereella.

Eläinlääkärinä toimii Sara Knuutila. Testi järjestetään Eläinklinikka Hakametsän tiloissa (Sammon valtatie 7, 33530 Tampere). Testin kokonaishinta on yhdistyksen jäsenten ranskanbulldogeille 65€ ja muilla 90€. Maksulla katetaan tilavuokra, järjestelykulut ja eläinlääkärin palkkio.

Ilmoittautuminen on nyt avoinna! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 10.5.2024. Testi järjestetään mikäli siihen osallistuu vähintään 10 koiraa.

Ilmoittaudu testiin tästä.

Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään lasku, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mikäli joudut perumaan testiin osallistumisen, hyvitämme takaisin yhdistyksen jäsenille 55€ sekä muille 80€. Palautuksesta vähennetään pankkikulut.

Kävelytestiin voivat osallistua vähintään 18 kuukauden ikäiset koirat, jotka täyttävät Kennelliiton voimassa olevat tunnistusmerkintä- ja rokotusmääräykset. Huomioithan kuitenkin kävelytestin olevan voimassa vain 12kk alle kaksivuotiaana testatulla koiralla. Kävelytestiin ei saa osallistua:

  • koira, jolla on hengitysvaikeuksia
  • koira, jonka hengitysteitä on korjattu kirurgisesti
  • sairas koira
  • narttu alle 30 vrk ennen synnytystä tai alle 75 vrk synnytyksen jälkeen.

Kävelytestissä noudatetaan Kennelliiton antidopingsääntöä sekä yleistä jääviyssääntöä. Huomioithan, että testiin osallistuvalla koiralla tulee olla rokotukset voimassa ja rokotuskortti mukana. Kävelytestiin osallistuja hakee itse Kennelliiton sähköisen lähetteen kävelytestiä varten. Lähete tulee esittää eläinlääkärille ennen testisuoritusta.

 

Kävelytestiin liittyvät tiedustelut voi lähettää sähköpostille: yllapito@suomenranskanbulldogit.fi

Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.