Kävelytesti Lahdessa 17.12.2022

Kävelytesti Lahdessa 17.12.2022

Suomen Ranskanbulldogit ry järjestää yhdessä Lahden aluetoiminnan kanssa kävelytestin lauantaina 17.12.2022.

Eläinlääkärinä toimii Sara Knuutila. Testi järjestetään koirakoulu Lahen Murre tiloissa (Puurtajantie 3, 15880 Hollola). Testin kokonaishinta on yhdistyksen jäsenten ranskanbulldogeille 60€ ja muilla 90€. Maksulla katetaan järjestelykulut ja eläinlääkärin palkkio.

Ilmoittautuminen ranskanbulldogeille on avoinna, muut 1.9.2022 alkaen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu testiin tästä.

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään lasku, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mikäli joudut perumaan testiin osallistumisen, hyvitämme takaisin yhdistyksen jäsenille 50€ sekä muille 70€. Palautuksesta vähennetään pankkikulut.

Kävelytestiin voivat osallistua vähintään 18 kuukauden ikäiset koirat, jotka täyttävät Kennelliiton voimassa olevat tunnistusmerkintä- ja rokotusmääräykset. Huomioithan kuitenkin kävelytestin olevan voimassa vain 12kk alle kaksivuotiaana testatulla koiralla. Kävelytestiin ei saa osallistua:

  • koira, jolla on hengitysvaikeuksia
  • koira, jonka hengitysteitä on korjattu kirurgisesti
  • sairas koira
  • narttu alle 30 vrk ennen synnytystä tai alle 75 vrk synnytyksen jälkeen.

Kävelytestissä noudatetaan Kennelliiton antidopingsääntöä sekä yleistä jääviyssääntöä. Huomioithan, että testiin osallistuvalla koiralla tulee olla rokotukset voimassa ja rokotuskortti mukana. Kävelytestiin osallistuja hakee itse Kennelliiton sähköisen lähetteen kävelytestiä varten.

 

Kävelytestiin liittyvät tiedustelut voi lähettää sähköpostille: sihteeri@suomenranskanbulldogit.fi

Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.