Virtuaalinäyttely tekee paluun 12.6.2021

Virtuaalinäyttely tekee paluun 12.6.2021

Tänäkin vuonna kisaillaan virtuaalisesti Facebookissa 12.6.2021.
——
Linkki tapahtumaan:
——
Virtuaalinäyttely on tarkoitettu vain Suomen Ranskanbulldogit ry:n jäsenille, joten huolehdithan jäsenyyden kuntoon ennen ilmoittautumista: http://www.suomenranskanbulldogit.fi/liity-jaseneksi/
——
Tuomarit:  Veera Bovellan, Ilpo Ojala, Nea Tolonen
Ilmoittautuminen: 24.5.-7.6.2021
Luokat: Nartut, Urokset, Narttupennut (0-1.v), Urospennut (0-1.v)
Sponsoreina tapahtumassa: MUSH, Ruttunuttu, EUKANUBA
——
Yhdistys julkaisee Facebook-tapahtuman sivulla kilpailuun ilmoitettujen koirien kuvat. Tuomarit antavat kirjalliset arvostelut sekä valitsevat luokan voittajan, sekä toiseksi parhaan, joka saa kunniamaininnan ”Runner-Up”. Luokkavoittajista valitaan BIS1-4 koirat. Yhdistys lisää koirien arvostelut kuvien alle. Kilpailuun osallistuvien koirien kuvien alle EI SAA kirjoittaa kommentteja niin kauan kuin kisa on käynnissä. Kommentit tullaan poistamaan. Kuvista saa kuitenkin tykätä.
Tulokset julkaistaan viimeistään 13.6.2021 Facebook-tapahtumassa.
——
Osallistumisohjeet:
Lähetä yksi kuva koirasta 24.5.-7.6.2021 osoitteeseen virtuaaliranskis@gmail.com. Liitä mukaan koirasi nimi, sukupuoli ja ikä, sekä valokuvaajan tiedot. Yksi jäsen voi ilmoittaa max. 5 koiraa mukaan kilpailuun.
HUOM! Lähetä jokaisesta koirasta erillinen sähköposti, jotta koirat varmasti menevät oikeaan luokkaan.
Uudet jäsenet, liitätäthän maksukuitin jäsenmaksusta ilmoittautumisen mukaan.
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.