Liity jäseneksi

Mikäli et vielä ole ranskisyhdistyksen jäsen, niin nyt kannattaa liittyä. Suomen Ranskanbulldogit ry:n varsinaisena jäsenenä, saat käyttöösi muun muassa seuraavat etuudet:

Jäsenedut

• Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Ranskis-lehti. (Painettuja lehtiä ei lähetetä uusille jäsenille takautuvasti.)
  • Huomattavasti halvemmat ilmoitushinnat Ranskis-lehdessä.
  • Alennusta pentujen rekisteröinnistä.
  • Neuvontaa jalostusasioissa.
  • Ilmainen pentuvälitys (myös ilmoitus yhdistyksen nettisivuille).
  • Äänioikeus vuosi- ja yleiskokouksessa.
  • Kesä- / syyspäivät
  • Erilaisia koulutus- ja luentotilaisuuksia.
  • Osissa Suomea aktiivista paikallistoimintaa.

Jäsenmaksut
Yhdistyksen jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat vuonna 2018 :

Tyyppi €/vuosi Huom!
Varsinainen jäsen 25 Kaikki yllämainitut jäsenedut.
Perhejäsen 15 Ei lehteä (muuten kuten yllä).
Kannattajajäsen 10 Ei etuuksia.
Uuden jäsenen kirjaamismaksu 3

Liittyminen

Täytä sähköinen hakulomake.

tai:

Ota yhteyttä sähköpostilla jäsensihteeriin, os. jasensihteeri[a]suomenranskanbulldogit.fi

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot:

• Nimi
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Onko kyseessä uusi jäsenyys vai päivitätkö tietojasi
  • Haettava jäsenyys:
    • Varsinainen jäsen / Perhejäsen /Kannattajajäsen
  • Yllämainittujen tietojen lisäksi voit ilmoittaa vapaaehtoisesti kotisivujesi osoitteen ja kennelnimesi.

Täyttämällä alla olevan nettilomakkeen, voit hakea yhdistyksen jäsenyyttä.

Hallitus käsittelee uudet jäsenet aina kokouksissaan ja jäsensihteeri on sinuun yhteydessä sähköpostitse, kun hakemuksesi on käsitelty.

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi, hyväksyt sen toiminnan tarkoituksen ja säännöt.

NETTILOMAKE

(HUOMIO! Tarkista ennen lähetystä, että sähköisen hakemuslomakkeen tiedot ovat varmasti tallentuneet!)

Pentuejäsen: Kasvattaja voi ilmoittaa pentueidensa koirien omistajat pentuejäseniksi ensimmäiseksi vuodeksi. Hinta on 15 €/pentuejäsen (ei uuden jäsenen kirjaamismaksua).
– Jäseniksi ilmoitettavalta henkilöltä on toimitettava kirjallinen suostumus jäsensihteerille.
– Kasvattaja, ota yhteys jäsensihteeriin halutessasi ilmoittaa pentuejäseniä!

• Huom! Painettuja lehtiä ei lähetetä takautuvasti.
  • Hallitus käsittelee uudet jäsenet aina kokouksissaan (n. kerran kuussa) ja jäsensihteeri on sinuun yhteydessä sähköpostitse, kun hakemuksesi on käsitelty.

Vanhat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksun oheisen ohjeen mukaisesti.

Maksa jäsenmaksu tilille: Suomen Ranskanbulldogit ry: FI56 4108 0010 3227 93

Merkitsethän viestikenttään nimesi ja lisäksi muiden maksamiesi jäsenten nimet.

Yhdistyksen sääntö jäsenmaksun maksamisesta. 4. Jäsenmaksu Varsinaisilta jäseniltä, perhe-, pentuejäseniltä ja kannattajajäseniltä peritään jäsenmaksu, jonka suuruudesta päättää vuosikokous. Kunniajäsen ei maksa jäsenmaksua. Uuden jäsenen kirjaamisesta peritään kirjaamismaksu, minkä suuruudesta päättää vuosikokous. Jäsenmaksut on suoritettava 30.4.2018 mennessä.

Lisätietoja yhdistyksestä ja sen toiminnasta antavat jäsensihteeri, puheenjohtaja ja sihteeri.

Ks. hallituksen yhteystiedot

Tietojen muutos
Muista ilmoittaa jäsensihteerillemme mikäli yhteystietosi muuttuvat osoitteeseen jasensihteeri[a]suomenranskanbulldogit.fi .