Ansiomerkkisäännöt

Säännöt on hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.1993

Suomen Ranskanbulldogit -yhdistys ry:n ansiomerkki on kullatulla seppeleaiheella varustettu yhdistyksen jäsenmerkki.

• Ansiomerkki voidaan jakaa yhdistyksen jäsenelle, joka on tehnyt pitkäaikaista ansiokasta työtä yhdistyksen hyväksi.
  • Poikkeustapauksissa ansiomerkki voidaan jakaa myös yhdistykseen kuulumattomalle henkilölle tunnustuksena yhdistyksen hyväksi suoritetusta ensiarvoisesta toiminnasta.
  • Ansiomerkkejä jaettakoon sen arvon mukaisesti säästeliäästi. Jaettujen merkkien määrä ei saa ylittää yhdistyksen toimintavuosien lukumäärää.
  • Ansiomerkkien saajista on pidettävä erillistä luetteloa ja merkin saanti on merkittävä myös jäsenkortistoon.
  • Ansiomerkki jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa tai yhdistyksen järjestämässä juhlatilaisuudessa.
  • Ansiomerkin jakamisesta päättää yhdistyksen hallitus.
  • Ansiomerkin jakamista voi jokainen yhdistyksen jäsen tehdä esityksen kirjallisesti tai suullisesti yhdistyksen hallitukselle.

Myönnetyt ansiomerkit:

Sinikka Rauttamo