Yhdistys

Suomen Ranskanbulldogit ry on perustettu vuonna 1983. Alkuun yhdistys toimi ranskanbulldoggien rotuyhdistyksenä ja vuodesta 2016 lähtien rotua harrastavavana yhdistyksenä. Toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa, sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja säilyttämään rodun tason korkeana.

Suomen Ranskanbulldogit ry pyrkii saavuttamaan asettamansa päämäärät järjestämällä jäsenille neuvontaa ja ohjausta ranskanbulldogin hoitoon ja jalostukseen liittyvissä asioissa. Yhdistys seuraa jalostuksen, perinnöllisyystieteen ja koirien terveydenhuollon kehitystä.

Suomen Ranskanbulldogit ry on Suomen Kääpiökoirayhdistys ry:n jäsenyhdistys, sekä jäsenenä myös Suomen Kennelliitto ry:ssä ja Helsingin Seudun Kennelpiiri ry:ssä.