Terveystutkimusten tukeminen

Terveystutkimusten tukeminen

Yhdistyksen vuosikokous on päättänyt, että lahjoituksia sovittujen terveystutkimusten tekemisestä maksetaan niin kauan, kuin siihen varattua rahaa riittää.

Yhdistys tukee jäseniään taloudellisesti ranskanbulldoggien
terveystutkimuksissa alla olevan taulukon mukaisesti:

Selkä ja lonkat 50€
Selkä 40€
Lonkat 30€
Kävelytesti 20€


Tuki maksetaan luustokuvista sekä kävelytestistä vain kerran yhdelle koiralle.

Luustokuvien tukea on mahdollisuus hakea vain yhden kerran yhdelle koiralle. Tukea maksetaan joko pelkästään selästä (40€), pelkästään lonkista (30€) TAI selkä ja lonkat samalla kertaa yhdessä (yht. 50€).

Mikäli haluat luustokuvista täyden tuen (50€), tulee koiralta kuvata ja lausua samalla kerralla sekä selkä että lonkat.

1.6.2018 alkaen yhdistys maksaa tuen luustokuvista koirasta, joka on kuvaushetkellä yli 24 kk ikäinen ja lausuntoon sisältyy LTV, SP, VA ja IDD.

Lahjoitus maksetaan kun virallinen tulos näkyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä, Koiranetissä. Hakemuksia käsitellään kerran kuussa. Tukea saadakseen hakijan jäsenyyden tulee olla voimassa tutkimus- sekä korvauksenhakuhetkellä. Hakemus tulee toimittaa 6 kk sisällä.

Jalostustoimikunta kerää terveystietoja ja tutkimustuloksia 1.7.2019 alkaen!

Lahjoitusta voi hakea lähettämällä seuraavat tiedot rahastonhoitajalle (s-posti: rahastonhoitaja[a]suomenranskanbulldogit.fi):
– Terveystutkimustulosten linkki jalostustietokannasta.
– Kopio lonkka- ja selkälausunnosta tai kävelytestilomakkeesta sekä kuitti maksetusta terveystarkastuksesta. Huomiothan että terveystutkimuksen lausunto tulee näkyä kokonaisuudessaan kopiossa.
– Suostumuslomake Suomen Ranskanbulldoggi ry:n jalostustoimikunnalle käyttää terveystutkimuslausuntoja tiedonkeruuseen, tilastointiin ja julkaisuun nimettömänä.
– Tilinumero sekä omistajatiedot.

Tulosta tästä suostumuslomake jalostustoimikunnalle käyttää terveystutkimuslausuntoja tiedonkeruuseen, tilastointiin ja julkaisuun nimettömänä.