Terveyskysely Petsofissa

ROTUMME TERVEYS ON MEILLE TÄRKEÄÄSuomen Ranskanbulldogit ry järjestää räätälöidyn terveyskyselyn Helsingin yliopiston kanssa kartoittamaan rodun terveyttä. Kysely toteutetaan Petsofissa. Voit vastata kyselyyn, vaikka et kuuluisikaan rotuyhdistykseen.

Tuloksista koostetaan raportti Suomen Ranskanbulldogit ry:lle käytettäväksi. Raportista ei voi tunnistaa yksittäistä koiraa tai sen omistajaa. Pääset luomaan Petsofi-tilin osoitteesta www.petsofi.fi . Tilin luominen ja kyselyihin vastaaminen on ilmaista.

Kun olet luonut koirasi profiilin Petsofiin, pääset vastaamaan kyselyyn eläimen omalla sivulla kohdasta ”Rotyhdistyskysely”. Toivomme vastauksia myös ”Käyttäytyminen ja persoonallisuus”, sekä ”Iho, kutina, allergia ja atopia” -kyselyihin. Uutena osiona on lisääntymiskysely, johon kasvattajat voivat käydä vastaamassa. Lisääntymiskysely selvittää koirien lisääntymismenestystä ja lisääntymiseen liittyviä ongelmia.

Kyselyt ovat avoinna toistaiseksi myös jatkossa. Samasta koirasta ei tarvitse täyttää kyselyä uudelleen.

Kyselyn kautta rotuyhdistys saa arvokasta tietoa rodusta. Kiitos että olet mukana auttamassa meitä.

31.5.2020 mennessä rodun terveyskyselyyn oli annettu 195 vastausta. Yhdistys haluaa lämpimästi kiittää kaikia osallistuneita.

Miksi täyttäisin nämä kyselyt?
- Saamme arvokasta tietoa rodustamme
- Kehitetään kasvatustyötä
- Tavoitteena terveempiä eläimiä
RANSKANBULLDOGGIEN TERVEYS- JA LUONNEKYSELYN RAPORTTI

Ranskanbulldoggien terveyttä ja luonnetta kartoitettiin laajalla käyttäytymis- ja terveyskyselyllä Petsofin alustalla. Kyselyyn kerättiin vastauksia tammikuun 2020 – toukokuu 2020 ajan. Kyselyn tulokset koosti Petsofin tutkimuskoordinaattori Emma Hakanen. Raportti luovutettiin ranskanbulldoggien rotuyhdistyksen hallitukselle 3.7.2020.

Pääset lukemaan raportin alla olevasta linkistä:

Loppuraportti tammikuu 2020 - toukokuu 2020