Uutta kotia vailla

Uutta kotia vailla -sivu on tarkoitettu yhdistyksen jäsenten aikuisille, yli 9kk-ikäisille ranskanbulldogeille, jotka tarvitsevat uuden kodin.

Jos koirasi tarvitsee uuden kodin, hallitus suosittelee aina ensin kääntymään kasvattajan puoleen ja keskustelemaan mikä olisi paras vaihtoehto. Kasvattajalla voi olla koiralle uusi koti tiedossa hyvinkin pian ja toisaalta jokainen kasvattaja varmasti haluaa tietää missä hänen kasvattinsa asuvat.

Tarvittaessa koira otetaan yhdistyksen sivulle, kun seuraavat ehdot täyttyvät:
– Koira on jäsenen omistama ja rekisteröity Suomen Kennelliittoon
– Koira on yli 9kk vanha
– Koirasta on täytetty alla oleva esitietolomake, mistä selviää koiran ikä, tausta, sen hetkinen terveydentila, luonne ja syy miksi koirasta luovutaan.


Paperinen esitietolomake lähetetään sähköpostitse tai etanapostilla pentuneuvojalle (yhteystiedot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta ja lehdestä).

Koira hyväksytään uutta kotia etsivien sivulle esitietolomakkeen tietojen perusteella. Sivulla julkaistaan koirasta omistajan pyytämät taustatiedot, jonka jälkeen omistaja itse keskustelee mahdollisten kotiehdokkaiden kanssa.

Koirasta voidaan liittää kuva välityspalvelun sivulle.

Tälle sivulle voivat myös kasvattajat ilmoittaa omia kasvattejaan, jotka syystä tai toisesta ovat palautuneet takaisin kasvattajalle.

Ilmoitus on voimassa yhden kuukauden julkaisupäivästä lukien, mikäli ilmoittaja ei halua sitä aikaisemmin poistettavaksi tai ilmoittaja ei halua jatkaa ilmoitusta (ilmoitus voidaan uusia kolme kertaa kuukaudeksi kerrallaan).

 

Kotia etsivät koirat

Ei kodinvaihtajia