Muistathan hakea terveystukea!

Muistathan hakea terveystukea!

Yhdistyksen vuosikokous on päättänyt, että lahjoituksia sovittujen terveystutkimusten tekemisestä maksetaan myös vuonna 2019, niin kauan kuin siihen varattua rahaa riittää.

Yhdistys tukee jäseniään taloudellisesti ranskanbulldoggien virallisissa terveystutkimuksissa alla olevan taulukon mukaisesti:

Selkä ja lonkat 50€

Selkä 40€

Lonkat 30€

Kävelytesti 20€

Tuki maksetaan luustokuvista (selkä ja lonkat/lonkat/selkä) sekä kävelytestistä vain kerran yhdelle koiralle. Lahjoituksen suuruus luustokuvista on enintään 50€ koira.

1.6.2018 alkaen yhdistys maksaa tuen luustokuvista koirasta, joka on kuvaushetkellä yli 24 kk ikäinen ja lausuntoon sisältyy LTV, SP, VA ja IDD.

Lahjoitus maksetaan kun virallinen tulos näkyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä, Koiranetissä. Hakemuksia käsitellään kerran kuussa. Tukea saadakseen hakijan jäsenyyden tulee olla voimassa tutkimushetkellä. Hakemus tulee toimittaa 6 kk sisällä. 

Jalostustoimikunta kerää terveystietoja ja tutkimustuloksia 1.7.2019 alkaen!

Lahjoitusta voi hakea lähettämällä seuraavat tiedot rahastonhoitajalle (s-posti: rahastonhoitaja[a]suomenranskanbulldogit.fi):

– Terveystutkimustulosten linkki jalostustietokannasta.
– Kopio lonkka- ja selkälausunnosta tai kävelytestilomakkeesta sekä kuitti maksetusta terveystarkastuksesta. Huomiothan että terveystutkimuksen lausunto tulee näkyä kokonaisuudessaan kopiossa.
– Suostumuslomake Suomen Ranskanbulldoggi ry:n jalostustoimikunnalle käyttää terveystutkimuslausuntoja tiedonkeruuseen, tilastointiin ja julkaisuun nimettömänä.
– Tilinumero sekä omistajatiedot.


Tulosta ja täytä lupalomake tästä lähetettäväksi rahastonhoitajalle.


Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.