Kävelytesti 31.10.2020 Turussa

Kävelytesti 31.10.2020 Turussa

Turun seudun englanninbulldoggien ja Turun seudun ranskanbulldoggien kävelytesti lauantaina 31.10. klo 9 alkaen Turun Seudun Koirakeskuksen hallissa Liedon asemanseudulla!
Eläinlääkärinä toimii Mimma Aromaa. Aikataulu porrastetaan. Testin kokonaishinta on 85€ per koira, jolla katetaan järjestelykulut ja eläinlääkärinpalkkio.
Testin yhteydessä on mahdollista tehdä myös virallinen sydänkuuntelu, jonka hinta on 30€.
Kävelytestiin voivat osallistua vähintään 18 kuukauden ikäiset koirat, jotka täyttävät Kennelliiton voimassa olevat tunnistusmerkintä- ja rokotusmääräykset. Kävelytestiin ei saa osallistua:
• koira, jolla on hengitysvaikeuksia
• koira, jonka hengitysteitä on korjattu kirurgisesti
• sairas koira
• narttu alle 30 vrk ennen synnytystä tai alle 75 vrk synnytyksen jälkeen.
Kävelytestissä noudatetaan Kennelliiton antidopingsääntöä sekä yleistä jääviyssääntöä. Ilmoittautuminen alkaa heti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marika.loija@gmail.com:
– koiran virallinen nimi
– rekisterinumero
– omistajan nimi
– omistajan puhelinumero
ja sähköpostiosoite ja maksamalla vastauspostissa ilmoitetulle tilille varausmaksu 15€, joka vähennetään kokonaishinnasta. Loppusumma suoritetaan testipaikalla käteisellä.
Varaa paikkasi pian!
Kuva Sofia Maulammi
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.