Kasvattajakollegio

Kasvattajakollegio

HUOMIO RANSKANBULLDOGGIKASVATTAJAT!

YHDISTYKSEN KASVATTAJAKOLLEGIO UUDISTUU!
Kasvattajakollegion tarkoituksena on toimia yhteistyöelimenä kasvattajien ja yhdistyksen hallituksen sekä toimikuntien välillä, edistää omalta osaltaan rodun jalostusta sekä tukea toimintaa jolla pyritään tiedon lisäämiseen ranskanbulldogin perinnöllisistä ominaisuuksista, terveydestä ja sairauksista. Kollegion tarkoituksena on yhdistää rodun kasvattajien tietotaito, kokemus ja näkemys sekä into ja halu työskennellä rodun hyväksi.

Kollegiossa työskennellään pääosin ryhmänä, mutta myös alueittain. TÄSTÄ SYYSTÄ OLISI TÄRKEÄÄ SAADA MUKAAN AKTIIVISIA KASVATTAJIA YMPÄRI SUOMEN.

HAKU KOLLEGIOON ON NYT!

Yhdistyksen hallitus kokoaa uuden kasvattajakollegion jäsenhakemusten perusteella. Paikkoja on rajoitetusti.
Mikäli olet innokas, aktiivinen ja kiinnostunut viemään rodun asioita eteenpäin, lähetä vapaamuotoinen hakemus hallitukselle.
Kollegion jäsenen on täytettävä yhdistyksen kasvattajalistan vaatimukset.

TULE MUKAAN, HOMMAA RIITTÄÄ VARMASTI!

Lisätiedustelut ja hakemukset hallitukselle viestiotsikolla ”kasvattajakollegio” 20.11.2017 mennessä osoitteeseen: info[a]suomenranskanbulldogit.fi

Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.