Kaksi kävelytestiä huhtikuussa

Kaksi kävelytestiä huhtikuussa

Yhdistys järjestää kevään aikana kaksi kävelytestiä

KLAUKKALAN KÄVELYTESTI

Suomen Ranskanbulldogit ry järjestää virallisen kävelytestin Klaukkalassa sunnuntaina 15.4.2018. Testin valvovana eläinlääkärinä toimii Mimma Aromaa. Mukaan otetaan 15 koiraa. Kävelytestin hinta on 75 euroa. Yhdistyksemme jäsen voi hakea testistä 20 euron tukirahaa rekisteröidylle ranskanbulldogilleen heti kun vuoden 2018 jäsenmaksu on maksettu.

Ilmoittautuminen on auki vain ranskanbulldogeille 2.4. asti, jonka jälkeen se avataan myös muille roduille, joiden on mahdollista saada virallinen kävelytestitulos. Ilmoittautuminen on auki testiä edeltävään päivään asti, ellei koiramäärä täyty ennen sitä.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kyselyt osoitteeseen jasensihteeri at suomenranskanbulldogit.fi / Tea Mellin

SEINÄJOEN KÄVELYTESTI

Suomen Ranskanbulldogit ry järjestää VIRALLISEN KÄVELYTESTIN Seinäjoella sunnuntaina 29.4.2018. Testin valvovana eläinlääkärinä toimii Merja Vuorus-Volama.  Kellonaika tarkentuu lähemmin.

Testipaikka on lyhyen kävelymatkan päässä Seinäjoen matkakeskukselta, eli paikalle on helppo tulla kauempaakin niin junalla kuin linja-autollakin.

Testipäivään otetaan mukaan mukaan 30 koiraa. Ilmoittautumisessa etusijalla ovat ranskanbulldogit, ja mahdolliset vapaat paikat ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen ovat avoinna myös muille testattaviin rotuihin kuuluville koirille.

Kävelytestin hinta on 90 euroa. Yhdistyksen jäsenilllä on oikeus hakea testistä 20 euron tukirahaa rekisteröidylle ranskanbulldogilleen.

Kävelytestipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä siten, että 15.4. asti paikat annetaan ranskanbulldogeille, jonka jälkeen avoinna olevat paikat jaetaan myös muille roduille.

Ilmoittautuminen on auki 25.4. asti, ellei koiramäärä täyty ennen sitä.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kyselyt osoitteeseen ranskistapahtuma(ät)meiliboxi.fi

Lisätietoa kävelytestistä koiran ikävaatimuksineen löydät Suomen Kennelliiton sivuilta.

 

Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.