Jäsentiedote 1/18

Jäsentiedote 1/18

Erikoisnäyttely
Yhdistyksemme ensimmäinen oma erikoisnäyttely järjestetään tulevana lauantaina 24.2. ShowHau Centerissä Vantaan Tammistossa. Koiria ilmoitettiin mukaan huikeat 165. Arvosteluita voi seurata ajantasaisesti Jalostustietojärjestelmästä. Hallitus kiittää kaikkia koiransa mukaan ilmoittaneita ja toivottaa menestyksekästä näyttelypäivää.
HUOM! Suuren osanottaja määrän takia toivomme, että turistikoirat jätetään kotiin, mikäli sellaisen paikalle tuominen ei ole aivan välttämätöntä. Sisäänpääsymaksua ei ole. Katalogi maksaa 2 euroa ja toivomme tätä varten tasarahaa.

Vuosikokous
Vuosikokous järjestetään lauantaina 10.3.2018 klo 12.00 ShowHau Centerissä, osoitteessa Nilsaksentie 2, 01510 Vantaa. Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 11.15 ja päättyy klo 11.45. Virallinen kokouskutsu on luettavissa kotisivuillamme osoitteessa:
http://www.suomenranskanbulldogit.fi/2018/02/20/kutsu-vuosikokoukseen-10-3-2018-klo-12-00/

Kävelytesti
Yhdistys järjestää ensimmäisen kävelytestin Klaukkalassa sunnuntaina 15.4.2018. Testiä valvova eläinlääkäri on Mimma Aromaa. Mukaan mahtuu 15 koiraa. Kävelytesti-ilmoittautuminen aukeaa parin viikon sisällä ja siitä ilmoitetaan kotisivuillamme sekä Facebookissa.

Päätoimittaja
Nykyinen Ranskis-lehden päätoimittaja jättää pestinsä, joten etsimme lehdelle uutta tekijää, jolla riittää intoa, ideoita ja kirjoitustaitoa. Päätoimittajan ei tarvitse olla hallituksen jäsen. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, olethan yhteydessä päätoimittajaan osoitteesen paatoimittaja@suomenranskanbulldogit.fi

Paikallisvastaavat
Uudistamme ja kehitämme paikallistoimintaamme. Tavoitteenamme on saada aktiivista paikallistoimintaa ympäri maata ja tästä syystä päivitämme nykyisen paikallisvastaavalistamme. Paikallisvastaavat tullaan perehdyttämään tehtävään ja heidän on mahdollista osallistua koulutustilaisuuteen kävelytestin järjestämistä varten. Mikäli olet nykyinen paikallisvastaava, ilmoitathan jäsensihteerille mahdollisesta halustasi jatkaa tehtävässä. Mikäli olet aktiivinen uusi ranskisharrastaja, sinulla on hyvä tekemisen meininki ja kiinnostusta paikallisvastaavan tehtävään, olethan yhteydessä jäsensihteeriin pienen esittelyn kera. jasensihteeri@suomenranskanbulldogit.fi

Harrastajapäivät
Järjestetään tänä vuonna Seinäjoella Sokos Hotel Lakeus & Lakeuspuistossa 28.-29.4. Ohjelmassa on mm. ulkomuototuomari Jari Laakson mielenkiintoinen rotuluento ja ranskisten oma kaupunkimarssi. Tervetuloa mukaan kivaan tapahtumaan! Lisätietoa tapahtumasta on tulossa lähiaikoina.

Aurinkoista kevään odotusta,

Tea Mellin
Jäsensihteeri
Suomen Ranskanbulldogit ry

Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.