Jäsenenä yhdistyksessä

Jäsenenä yhdistyksessä

Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa.
Suomen Ranskanbulldogit ry on ainoa virallinen, Suomen Kennelliiton ja Suomen Kääpiökoirayhdistyksen jäsenenä toimiva ranskanbulldoggiyhdistys.

MIKSI KANNATTAA OLLA YHDISTYKSEN JÄSEN?
Yhdistyksen jäseneksi kannattaa liittyä jo siinä vaiheessa kun päätös ranskanbulldogin hankinnasta on tehty. Yhdistykseltä saat apua ja neuvoja pennunhankintaan liittyen. Yhdistys tarjoaa rodusta kiinnostuneille sekä harrastajille ja kasvattajille erilaisia tapahtumia jotka ovat loistava kanava tutustua sekä rotuun että sen harrastajiin.

Kasvattajille yhdistys on oiva apuväline pentuesuunnitelmia tehdessä ja toteuttaessa. Jäsenenä saat halutessasi yhteystietosi esiin yhdistyksen kasvattajalistalle. Jalostustoimikunta auttaa mielellään jalostukseen liittyvissä kysymyksissä ja kun on aika etsiä kodit tuleville ja syntyneille pennuille, on yhdistyksen pentulista maksuttomana palveluna näkyvä markkinointikanava kasvattajajäsenille. Lisäksi pentuneuvoja ohjaa lukuisat yhdistykselle tulevat pentutiedustelut yhdistyksen kasvattajalistan pariin.

YHDISTYKSEN JÄSENEN EDUT JA OIKEUDET:
– Neuvontapalvelut ranskanbulldogin hankintaan, hoitoon ja terveysasioihin liittyen.
– Neuvontapalvelut ranskanbulldogin jalostukseen liittyen.
– Äänioikeus vuosi- ja yleiskokouksessa. Vain jäsenenä voit vaikuttaa rotua ja sen tulevaisuutta koskeviin tärkeisiin päätöksiin, kuten PEVISA.
– Oikeus terveystutkimustukiin. Yhdistys tukee jäseniään taloudellisesti ranskanbulldoggien virallisia terveystutkimuksia ja kävelytestejä koskien.
– Useat vuosittaiset tapahtumat ympäri Suomen. Näitä ovat mm. kevät- ja syyspäivät, erilaiset luennot ja rotutapaamiset, paikallisvastaavien järjestämät näyttelytreenit ja yhteislenkit jne.
– Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä RANSKIS-lehti.
– Edulliset ilmoitushinnat yhdistyksen lehdessä, maksuttomat valio- ja veteraani-ilmoitukset.
– Jäsenkasvattaja saa halutessaan yhteystiedot yhdistyksen kasvattajalistalle.
– Jäsenkasvattajalle pentueen rekisteröinti SKL on edullisempaa.
– Jäsenkasvattajalla on mahdollisuus markkinoida pentueita yhdistyksen pentulistalla.
– Lisäksi rotuyhdistyksen jäsenenä osoitat oman tukesi rodun terveyden ja jalostuksen edistämiselle.

RODUSTA HAAVEILEVA! HARRASTAJA! KASVATTAJA!
NYT KANNATTAA LIITTYÄ JÄSENEKSI SUOMEN AINOAAN VIRALLISEEN RANSKISYHDISTYKSEEN!

Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.