Terveystutkimusten tukeminen

Yhdistyksen vuosikokous on päättänyt, että lahjoituksia sovittujen terveystutkimusten tekemisestä maksetaan myös vuonna 2019, niin kauan kuin siihen varattua rahaa riittää.

Yhdistys tukee taloudellisesti jäseniään, jotka kuvauttavat koiransa lonkat ja/ tai selän virallisesti tai käyttää koiransa virallisessa kävelytestissä. Alla taulukko, josta näkyy miten lahjoitusten maksu määräytyy. Lahjoituksen suuruus on luustokuvista enintään 50€ / koira ja 20€ /koira kävelytestistä, nämä maksetaan vain kerran / koira. Lahjoitus maksetaan, kun virallinen tulos näkyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä, Koiranetissä. Jalostustoimikunta kerää terveystietoja ja tutkimustuloksia 1.7.2019 lähtien! Hakemuksia käsitellään kerran kuussa. Hakemus tulee toimittaa 6 kk sisällä testistä ja lahjoitusta varten jäsenyyden on oltava voimassa testihetkellä. 1.6.2018 alkaen yhdistys maksaa tuen selkätutkimuksen osalta vain 24 kk täyttäneistä koirista ja lausunto täytyy olla LTV & SP & VA & IDD osalta.

Lahjoitusta voi hakea lähettämällä

  • terveystutkimustulosten linkki KoiraNet-järjestelmästä,

  • kopio lonkka ja selkä lausunnoista, täytetystä kävelytesti lomakkeesta sekä kuitti kokonaisuudessaan maksetusta terveystarkastuksesta.

  • suostumuslomake Suomen Ranskanbulldoggi Ry:n jalostustoimikunnalle käyttää terveystutkimuslausuntoja tiedonkeruuseen, tilastointiin ja julkaisuun nimettömänä.

  • tilinumero sekä omistajatiedot rahastonhoitajalle (s-posti: rahastonhoitaja[a]suomenranskanbulldogit.fi, muut yhteystiedot täältä).

  • tulosta tästä suostumuslomake


LONKAT: 30 €

SELKÄ: 40 €

LONKAT ja SELKÄ: 50 €

KÄVELYTESTI: 20€