Eläinten viikko 4.10- 10.10.2018

Eläinten viikko 4.10- 10.10.2018

Tänä vuonna SEY:n eläinten viikon teemana on vastuullinen lemmikin omistajuus ja hankinta.

Ranskanbulldoggi on yksi eniten pentutehtailun kohteena olevista roduista. Muotirotuna kysyntä on suuri, ja pentu halutaan helposti hetken mielijohteesta. Tämä antaa valitettavasti loistavat puitteet hämäräbisneksille, ja näitä epämääräisistä olosuhteista ja tutkimattomista vanhemmista tuotettuja koiranpentuja ostetaan internetin myyntipalstoilta jatkuvasti.

Haastamme nyt eläinten viikon kunniaksi kaikki sanomaan EI PENTUTEHTAILLE JA PAPERITTOMILLE PENNUILLE, sillä jokainen pentutehtaasta ostettu koira tekee tilaa tehtaan seuraaville pennuille, ja paperittomia myydään niin kauan kuin niille on ostajia!
Anna tukesi vastuulliselle koirakaupalle ja kommentoi kuvan alle ”EI pentutehtaille ja paperittomille pennuille” ja olet kanssamme mukana vastustamassa ranskanbulldoggien pentutehtailua ja paperittomien pentujen kauppaa.

Hyvää eläinten viikkoa kaikille!

Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldoggiyhdistys
Suomen Ranskanbulldogit ry on vuonna 1983 perustettu ranskanbulldoggien rotua harrastava yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on hoitaa ja edistää ranskanbulldogin tuntemusta ja jalostusta Suomessa sekä ohjata jäseniään hoitamaan ja kasvattamaan koiransa oikein ja pysyttämään rodun tason korkeana.