Yhdistys tukee taloudellisesti jäseniään, jotka kuvauttavat koiransa lonkat ja/ tai selän virallisesti tai käyttää koiransa virallisessa kävelytestissä. Alla taulukko, josta näkyy miten lahjoitusten maksu määräytyy. Lahjoituksen suuruus on luustokuvista enintään 50€ / koira ja 20€ /koira kävelytestistä, nämä maksetaan vain kerran / koira. Lahjoitus maksetaan, kun virallinen tulos näkyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä, Koiranetissä. Jalostustoimikunta kerää terveystietoja ja tutkimustuloksia 1.7.2019 lähtien! Hakemuksia käsitellään kerran kuussa. Hakemus tulee toimittaa 6 kk sisällä testistä ja lahjoitusta varten jäsenyyden on oltava voimassa testihetkellä. 1.6.2018 alkaen yhdistys maksaa tuen selkätutkimuksen osalta vain 24 kk täyttäneistä koirista ja lausunto täytyy olla LTV & SP & VA & IDD osalta.

Lahjoitusta voi hakea lähettämällä
– terveystutkimustulosten linkki KoiraNet-järjestelmästä,
– kopio lonkka ja selkä lausunnoista, täytetystä kävelytesti lomakkeesta sekä kuitti kokonaisuudessaan maksetusta terveystarkastuksesta.
– suostumuslomake Suomen Ranskanbulldoggi Ry:n jalostustoimikunnalle käyttää terveystutkimuslausuntoja tiedonkeruuseen, tilastointiin ja julkaisuun nimettömänä. 
– tilinumero sekä omistajatiedot rahastonhoitajalle (s-posti: rahastonhoitaja[a]suomenranskanbulldogit.fi, muut yhteystiedot täältä).

Tulosta ja täytä lupalomake tästä lähetettäväksi rahastonhoitajalle.