Oletko innokas kirjoittamaan? Onko oikolukeminen sinulle mieluisaa puuhaa? Onko sinulle mielessä joku huippu juttu tai vaikka sarjakuva omaan rotulehteemme? 
Tule mukaan iloiseen joukkoomme tekemään Ranskis-lehteä. Lähetä lyhyt esittely päätoimittajamme sähköpostiin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lehtitoimikunta vastaanottaa mielellään kivoja kuvia ranskanbulldogeista eri toimintojen parissa. Harrastukset, arkielämä ja muut ihanat tilannekuvat ovat tervetulleita käytettäviksi lehdessä ja yhdistyksen eri medioissa. Lähetä kuvat ja tiedot kuvien kuvaajasta osoitteeseen paatoimittaja@suomenranskanbulldogit.fi

Suomen Ranskanbulldogit Ry:n lehdet ovat luettavissa jäsenille digiarkistossa. Viimeisin numero täällä.
Lehti on Suomen Ranskanbulldogit ry:n jäsenetu, eikä sitä voi tilata erikseen. Jäsensihteeri lähettää jäsenillemme salasanat digiarkistoon ja viimeisimpään lehden julkaisuun sähköpostitse. Salasanat ovat tarkoitettu vain jäsenille, joten ethän anna niitä eteenpäin!