Testi täynnä!  Voit halutessasi ilmoittaa koirasi varapaikalle

Suomen Ranskanbulldogit ry järjestää virallisen kävelytestin Limingassa Dogantti Areenalla lauantaina 1.12.2018. Testin valvovana eläinlääkärinä toimii Raimo Kekkonen. Mukaan otetaan 12 koiraa. Kävelytestin hinta on 65 euroa. Yhdistyksemme jäsen voi hakea testistä 20 euron tukirahaa rekisteröidylle ranskanbulldogilleen.

Sitova ilmoittautuminen on auki vain ranskanbulldogeille 16.11.2018 asti, jonka jälkeen se avataan myös muille roduille, joiden on mahdollista saada virallinen kävelytestitulos. Ilmoittautuminen on auki 27.11.2018 asti, ellei koiramäärä täyty ennen sitä.

IIlmoittautumiset ja mahdolliset kyselyt osoitteeseen
yllapito@suomenranskanbulldogit.fi / Kirsi Pinola

Lisätietoa kävelytestistä koiran ikävaatimuksineen löydät Suomen Kennelliiton sivuilta osoitteesta:
https://www.kennelliitto.fi/…/kavelytestissa-arvioidaan-koi…

Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat tiedot kävelytestiin ja maksuun liittyen.